JOM TKR2 LINK SUME..

Rasulullah s.a.w bersabda yg bermaksud :

" Wahai sekalian manusia!Kamu semua sebenarnya berasal
daripada Adam dan Adam pula diciptakan daripada tanah.Tidaklah org Arab lebih mulia daripada orang bukan Arab,tidak pula orang berkulit putih lebih baik daripada orang berkulit hitam,melainkan kerana ketakwaanya"

HADIS RIWAYAT AHMAD

Thursday, 11 August 2011

REVIEW INNER AYUNAR.

Salam ramadhan sume..pose ckup x??hrp2 ckup la yer.ari ni ak nk buat review sal inner ayunar..sblum 2 ak nk bgthu kelebihan tudung ayunar nii..okeh..

-ad mcm2 colour yg korang nak..yg sememangnye superb..
-harga yg berpatutan..2 for rm15..berbaloi kn?
-sesuai utk sume jenis muka..termasuk la muka bulat..
-senang di bentuk.lau nk lg cntik,gna fabric starch..spray je kt area 2...
-lau beli kt kedai ayunar sendiri(x perlu tggu lme2 pun,kjap je..)
-confident je ble pakai inner ayunar nii,,,hehehe



so.amacam tertarik x??korang leh la try inner ayunar ni..berbaloi tau..lau muka korang besar @ bulat..korang leh tetas kt hujung inner 2...mcm ni yee. mcm ni..so t pin je bwah dagu..yg bhagian atas 2 korang leh spray gna fabric starch..t akn lebih terbentuk ikut muka korang..

so korang leh intai blog ayunar yer...AYUN AYUNAR{KLIK KT SNE}


                                              mcm2 kaler ad...mmg cntik!!!

                                                        pakai mcm ni pun blh gak...
                                         
SELAMAT MENCUBA SUME..

No comments:

Post a Comment