JOM TKR2 LINK SUME..

Rasulullah s.a.w bersabda yg bermaksud :

" Wahai sekalian manusia!Kamu semua sebenarnya berasal
daripada Adam dan Adam pula diciptakan daripada tanah.Tidaklah org Arab lebih mulia daripada orang bukan Arab,tidak pula orang berkulit putih lebih baik daripada orang berkulit hitam,melainkan kerana ketakwaanya"

HADIS RIWAYAT AHMAD

Monday, 19 September 2011

MEKAP- SI GADIS COMEL

   salam.sume.nmpaknye dah berkurun ak x update blog ni kn.ak sbnarnye no idea.x thu nk share ape.tp ari ni dah idea okeh.hehehe.ari ni nk share sal mekap..hehe.2 mggu duk kt umah ari 2 x de bnda nak buat.tgn pun dah jd gatai.so,ak gna lah kemahiran ak yg x hebat ni mekap my lovely sis..nabila.
 x de la cun sgt tp okeh la(puji diri sendiri k)uallllsss jgn mrh okeh..ak just buat yg basic je.x pndai nk mekap yg tebal2 ye..simple2 je.
  So,ak gna kn   : bedak pixy-colour yellow beige
bruiser -silkygirl
eyeliner liquid-silkygirl
brow eyeliner-elianto(dark brown)
lip gloss-watsons

okeh nk tgk hasil dia..hehehehe


    ni model x berbayar k..my adek.hehehee

  hasilnye---mmuah....cute....


2 je la..hehehe..percubaaan shaje..berjinak2 je k...salam....

No comments:

Post a Comment