JOM TKR2 LINK SUME..

Rasulullah s.a.w bersabda yg bermaksud :

" Wahai sekalian manusia!Kamu semua sebenarnya berasal
daripada Adam dan Adam pula diciptakan daripada tanah.Tidaklah org Arab lebih mulia daripada orang bukan Arab,tidak pula orang berkulit putih lebih baik daripada orang berkulit hitam,melainkan kerana ketakwaanya"

HADIS RIWAYAT AHMAD

Friday, 15 July 2011

VIRGIN COCONUT OIL BY CATALYST

     emm..rsenye dah ramai yg try vco ni kn..dah 2 btol dah ak mkn vco.ase nyr dlm bln mei kot.x igat la.hehehe.kesan nye ad positif n ad negative nye.tp now ak dah stop gna vco.ak tkr kepada pure oil lak.sbb nye ak ni mls nk mkn.hehehe.ak lebey ske apply pure oil coz mmg berkesan kt muka ak ni.plg jelas la,muka ak dlu bnyk gle liang roma.mmg nmpak gle ble apply bedak.x nmpak flawless la..tp now x de la licin sgt kn..tp ak bngga la kesan pure oil ni kt muka ak..hehehee..adik ak pun dah try.ari 2 dia complain naik jerawat,so ak suggest gna vco 2.ak suh dia cucuk vco 2.amik minyak 2,letak kt tmpt jerawat.dia just letak kt tempat jerawat for 15 min je,pas 2 bsuh blk..dlm 2 ari je,jerawat dia jd kecut.terus dia cal ak.mmg hepi gle dia!!hehehee
 Tp ade gak yg  letak kt muka,pas 2 tumbuh jerawat blk kn..mybe muka diorg berminyak pas 2 letak smpai berminyak-minyak..2 sbb naik kot..lau muka korang berminyak blh letak dlm 15 min je pas 2 trus bsuh jer..x yah tggu smpai pagi esok kn..gna pure oil buat muka kte lembap.ble letak 2 x de la mcm sehalus kulit baby kn,mcm kulit org dewasa la..tp mmg surely liang roma akan tertutup ble apply pure oil nii..hehehe.jerawat nak naik pun kadang2 jer..ble period je kot..
  Bg yg x try g and ad prob yg sme cm ak ni blh try la yer..mmg x rugi k..berbaloi..ak x tipu nii..propa pun x k!lau ad yg nk jga dalaman 2 leh mkn supplemnt vco 2.tp ak jga luaran je kot..hahahhaa..t dah rajin ak start gna blk.skrg pun dah ramai yg jd stokis and agent kn.so korang leh search je kt fb 2..comfirm la jupe..x pun inbox je irine nadia,blogger terkenal 2..blh jgk..lau yg kt kolej kpj 2 leh la ak tlg order kn..
  Beli yg pure oil lg jimat la lau korang nk sapu kt muka..nk letak kt tempat yg kulit kering pun blh jgk.so don't forget 2 try k dear..u never regret..hehehehe


ni order dr student kpj la..mula2 mse produk ni tgh hottt!!!hehehehehe..

                                                    ni dia pure oil yg ak sebut2 td..

                                                       okeh..ni akak cpm..


                                                     mmg menakjubkn kesan dia!!!0ooooooo...

No comments:

Post a Comment